Video

Ik houd ontzettend van video’s maken. Bedenken, filmen en – vooral – editten. Reisvideo’s, interviews, longboardvideo’s, ik heb er veel lol in om te zien hoe iets van een paar losse filmpjes verandert in een compleet eindproduct. Mijn specialiteit is het verwerken van andermans filmmateriaal tot een goed in elkaar zittend, creatief eindproduct. Zie hieronder een paar video’s die ik heb bedacht (soms), gefilmd (soms) en gemonteerd (altijd). (Klik op de plaatjes en de video opent in een nieuw tabblad.)

LONGBOARD SPOTS

Briljante app voor iedereen die op zoek is naar goede longboardspot. Eentje zonder grind, tramrails of klinkers, maar met bijvoorbeeld smooth asfalt. Ik maakte een korte promovideo met Wouter, de appontwikkelaar, in de hoofdrol.

Promofilmpje →

LONGBOARDING.AMSTERDAM

Longboarding.amsterdam is een snelgroeiende community van longboarddancers en -freestylers in Amsterdam. Tijdens de bijeenkomsten worden er een hoop filmpjes gemaakt, die ik edit tot een korte, catchy video voor Instagram.

← Recap video van 2021

GERRIT

In samenwerking met de PR-afdeling maak ik video’s voor het Instagram-account van het Gerrit van der Veen College. Zo monteerde ik bijvoorbeeld de aftermovies van de schoolkampen in 2021.

Aftermovie kamp klas 1 →

LONGBOARD GIRLS CREW

Voor de Instagramaccount van Longboard Girls Crew (162K volgers) monteerde ik een serie korte video’s van vrouwen die meededen aan de internationale competitie So You Can Longboard Dance met als doel meer vrouwen te motiveren deel te nemen.

← Eerste video in de serie

REISVIDEO’S

Soms neem ik mijn camera mee op reis, om daarna een vlogachtige aftermovie te maken.

Een kort tripje naar Kopenhagen