Video

Ik houd ontzettend van video’s maken. Bedenken, filmen en – vooral – editten. Reisvideo’s, interviews, longboardvideo’s, ik heb er veel lol in om te zien hoe iets van een paar losse filmpjes verandert in een compleet eindproduct. Mijn specialiteit is het verwerken van andermans filmmateriaal tot een goed in elkaar zittend, creatief eindproduct. Zie hieronder een paar video’s die ik heb bedacht (soms), gefilmd (soms) en gemonteerd (altijd). (Klik op de plaatjes en de video opent in een nieuw tabblad.)

HET GERRIT VERKENT

Samen met twee collega’s maken we een korte serie waarin we de geheimen van ons schoolgebouw ontdekken.

(Dronebeelden door een leerling, rest door mij)

Bekijk de trailer →

LONGBOARD SPOTS

Briljante app voor iedereen die op zoek is naar goede longboardspot. Eentje zonder grind, tramrails of klinkers, maar met bijvoorbeeld smooth asfalt. Ik maakte een korte promovideo.

(Bedacht, gefilmd, geëdit)

Promofilmpje

HALLO MET GERRIT

‘Hallo Met Gerrit’ is de digitale schoolkrant van het Gerrit van der Veen College. Ik maakte deze snelle animatie voor bij de video’s.

KERSTGROET 2022

Het is sinds een paar jaar een traditie op de school waar ik werk: de docenten maken een kerstgroet voor de leerlingen, in de vorm van een dansvideo. Bekijk vooral ook even de making of, die misschien nog wel leuker is.

(Gefilmd, geëdit)

← Video en making of

DE PLAYLIST VAN…

In ‘De playlist van…’ praat mijn collega Tinka voor de digitale schoolkrant met allerlei docenten over hun muzieksmaak. Het is de allereerste rubriek van Hallo Met Gerrit.

(Geëdit)

Bekijk de editie met Floris →

OPEN STUDIO’S

Tijdens de Open Studio’s presenteren de eerste- en tweedeklassers van het Gerrit van der Veen College het werk waar ze de afgelopen maanden mee bezig zijn geweest bij Kunst+ of op hun vooropleiding bij de Nationale Balletacademie of Lucia Marthas.

(Geëdit)

← Een korte aftermovie

LONGBOARDING.AMSTERDAM

Longboarding.amsterdam is een snelgroeiende community van longboarddancers en -freestylers in Amsterdam. Tijdens de bijeenkomsten worden er een hoop filmpjes gemaakt, die ik edit tot een korte, catchy video voor Instagram.

(Geëdit)

Recap video van 2021 →

GERRIT

In samenwerking met de PR-afdeling maak ik video’s voor het Instagram-account van het Gerrit van der Veen College. Zo monteerde ik bijvoorbeeld de aftermovies van de schoolkampen in 2021.

(Geëdit)

Aftermovie kamp klas 1

LONGBOARD GIRLS CREW

Voor de Instagramaccount van Longboard Girls Crew (162K volgers) maakte ik een serie korte video’s van vrouwen die meededen aan de internationale competitie So You Can Longboard Dance met als doel meer vrouwen te motiveren deel te nemen.

(Geëdit)

Eerste video in de serie →